כדי להיות Bartender מקצועי לא מספיקה תיאוריה. אצלנו אמנם מלמדים אותך את אמנות הבר, סוגי הברים, שיטות עבודה, תרבות השתייה, סוגי כהילים ומותגי ליקרים, אבל לא שוכחים את החשוב באמת: הכנה וטעימת קוקטיילים מעורבבים ומנוערים. וזה רק בשלב הראשון. מהר מאד אתה לומד הכנה וטעימה של משקאות אפריטיפיים ודזיסטיפיים, בשילוב עוד תיאוריה על בירה ותרגול מזיגה מהחבית. חושב שגמרת? אז זהו, שלא.
אצלנו תקבל סדנאות מקצועיות, כולל אספרסו בר, טעימה והערכת יינות, קוניאק, ארמניאק וקלבדוס, לומדים על וויסקי וטועמים שורה של סוגי וויסקי נבחרים ומובחרים. לומדים להכין קוקטיילי שמנת, משקאות בשכבות וקוקטיילים קפואים. ואפילו אז עוד לא גמרנו, כי הרי לא נשלח אותך לשום בר מקצועי לפני שלימדנו ותרגלנו אותך בשיטות עבודה מתקדמות ובעבודה תחת לחץ וזאת בכדי שמיד בתום הקורס תוכל להשתלב בכל סוג של בר כמקצוען מהרגע הראשון.
בסופו של דבר, אחרי שנסכם את כל מה שלמדנו על אמנות הבר, נלמד אותך גם אתיקה מקצועית, תקשורת בינאישית, נכין אותך לקראת ראיונות העבודה ונצייד אותך בעצות מועילות שיפתחו בפניך את עולם הברים הבינלאומי וזת בכדי שתהיה מספר 1 בכל בר וכולם יראו את זה מיד. בסוף התהליך אנחנו נשארים איתך ודואגים לך לתעסוקה, ונשארים איתך לאורך כל הדרך.