במכללתD'mark המכללה הקולינרית ללימודי קונדיטוריה וטבחות תלמדו מהשפים הטובים ביותר עם סילבוס ייחודי. המכללה מכשירה ונותנת מענה מקצועי בתחום הקונדיטוריה, ניהול והקמת עסקים בתחום המזון, הפקת אירועים וסטיילינג- התחומים המבוקשים ביותר כיום. הלימודים מתקיימים ברמה המקצועית ביותר עם תוכנית סילבוס שנבנתה במיוחד עבור המכללה המותאמת לארץ ולחו"ל. המרצים במכללה בעלי שם כדוגמת לירן גרודה, שחר דבח ואביעד פרומן. כיתות הלימוד מאובזרות בציוד חדיש עם עמדות עבודה מאובזרות לכל סטודנט.
בתחילת הקורס יקבל כל סטודנט ערכת לימודים מקצועית המכילה בגדי קונדיטור וערכת כלים מקצועית. במהלך הקורס הסטודנטים יוכלו להצטרף לסדנאות שף אורח מהארץ ומחו"ל ולחוות חווית למידה חד פעמית. בנוסף תינתן האפשרות לסטאז' בקונדיטוריות המובילות באזורו, סטודנט שיהיה מעוניין יוכל לעבור סטאז' בחו"ל. הסטודנטים ישובצו במקומות עבודה מובילים ומוכרים.