מי לא היה רוצה ללמוד לאפות עוגות עסיסיות, עוגיות צבעוניות, מפתות וטעימות ועם קרמים ובצקים שמריחים נהדר ושכיף ללקק אותם בעודם נוצרים ונאפים. מי לא משתוקק בעודו חולף על פני כל קונדיטוריה שכונתית להציץ אל מבעד לזגוגיות חלונות הראווה ולחלום כיצד יטעם עוגה מצוינת עם קפה, ובנחת ובתיאבון מיוחד. או שהמבט הזה שוב מעלה לו את החשק לדעת כיצד לאפות בעצמו כל מיני מטעמים כיפיים לאפייה אם רק יידע כיצד. ואיך באמת?
התיאבון, החשק והפיתוי כולנו מכירים את ריחן הנהדר של עוגות חמות ופריכ
ות, היוצאות ממש בזה הרגע מתנור האפייה החם והלוהט.
בין אם נשאף את ריחותיהן המדהימים במטבח הבית הפרטי או בחולפנו ליד קונדיטוריה שכונתית – עדיין לא יהיה זה משנה כלל וכלל. אלא רק שוב, מעורר תיאבון. עצם החשק לחוות עוגות בפינו, כמתענגים על טעמן ופריכותן – מבשר על גירוי תיאבון והתרחבות השפתיים באופן הטבעי ביותר. ואם נירשם ל
לימודי קונדיטוריה
– סביר להניח כי נהנה גם שבעתיים. נהיה קרובים לטעם מכל הבחינות – לטעמנו האישי בבחירת מקצוע, ולטעמנו בבחירת עוגות, עוגיות ודברי מאפה.
קורסי אפיה
מציעים לנו בו זמנית שני עינוגים : האחד – לאכול טוב וליהנות, והשני – לדעת כיצד לאפות ולהכין יופי של מנות. עוגות רבות ודברי מאפה מוזמנים על ידי מרבית הציבור- לצהרי ימי שישי-שבת, למסיבות במהלך כל ימי השבוע, וישנו ביקוש עצום ותדיר למוצרי קונדיטוריה. לכן, קורס קונדיטוריה, הפך בזמנים האחרונים למקצוע אלגנטי, נקי – וגם טעים. המשרת גם אותך וגם קהל גדול של נהנים.
רבים מצפים לפגוש את מעשה ידיך, מעבר לציפייה שלך לקחת קורס קונדיטוריה איכותי בעבור עצמך והגשמתך שלך. מה מלמדים בהכשרת קונדיטורים? אם גם לכם יש חשק להיכנס לקורס של קונדיטוריה – סביר להניח שנחוץ עוד משהו קטן, על מנת למשוך אתכם ממש יותר פנימה. נוכל לעשות זאת באמצעות סוגי עוגות נהדרות, עוגות קרם וקצפת, עוגות טורט וגם עוגות שמרים, או עוגות מיוחדות לחגיגות שמיוצרות עם עיטורי מרציפן ופיסולי צורות ודמויות יפות היושבות ו"נחות" עליהן בנחת- כמביטות בעין הצופה האומלל ובכל מי שיודע ש"יש לו את זה" ושרק כדאי לו ללטש את הכישורים בקורס של קונדיטוריה.
קורסי קונדיטוריה מלמדים גם חוץ מהאפייה היבשה - צורות סידור של קישוטים מרהיבים, אומנות קלילה של פיסול בבצק ודברים נפלאים ייחודיים. מה שתמיד רצינו לדעת לעשות בבצקים ובקצפת ובצבעי מאכל. מצד שני, ניתן גם ללמוד את הכל החל מן ההתחלה. זאת במידה ותמיד אנו יודעים כיצד להביט על אפייה, עוגות ועוגיות – אולם עדיין אנו נטולים כל קשר למיומנויות כלשהן של אפייה.
קורסים של קונדיטוריה מלמדים אודות מיון סוגי עוגות ועוגיות (שמותיהן האמיתיים), אודות סוגי בצקים שונים המיוצרים בטכניקות מגוונות – ומוסיפים המון מידע על זה אשר קיים, בכל הנוגע להכנת עוגות ומטעמים, באופן המקצועי ביותר - כיאה לכל קונדיטוריה מקצועית. הרבה מעבר למה שתתאר.
קורס קונדיטוריה הינו הזדמנות ללמוד על מתכונים, טכניקות מיוחדות כיצד ללוש בצקים, טריקים כיצד לתת להם לתפוח זריז יותר, להכיר שילובים נהדרים של חומרי מוצא שמייצרים טעם מעט שונה של כל עוגה מוכרת (משובח יותר) ולהכיר בצורה מקצועית תבניות אפייה על מיונן המקצועי, צורותיהן ומספריהן, כלי אפייה חדשניים וטריקים הנוגעים להכנת עוגות יפיפיות וטעימות. קורסי קונדיטוריה מעניקים ידע נרחב בנושא. קורסים של קונדיטוריה מעניקים לך ידע הרבה מעבר למה שתתאר. המתכון לעבודה טעימה וטובה לאחר סיום קורסים של קונדיטוריה האפשרויות הינן לעבוד במקום אשר בו דרושים קונדיטורים (יש כיום די הרבה קונדיטוריות הפזורות בעשרות מקומות בכל עיר), או אפילו אם חלמתם על כך – לפתוח קונדיטוריה משל עצמכם. גם זו יכולה להיות הזדמנות מופלאה לעשות שינוי ובו זמנית משהו שאהוב עליכם וגם אסתטי, נקי מאד וטעים.
תמיד טוב ללמוד מקצוע חדש והתוצאה יכולה להיות גדולה: בהחלט טעים ונעים לעבוד במקצוע כה נחמד. בין השאר שגם ילדיכם יאהב, ובעתיד בטח ירצה לבוא איתכם הרבה למקום עבודתכם. מבין כל הקורסים המקצועיים ומסלולי לימוד מקצוע - ללא כל צל של ספק – קורס של קונדיטוריה מציע הנאה והזדמנות מעט יותר גדולה ואמיתית לגעת בסוג של חלום, שכן מה שאנו עושים עם הידע לאחר קורס של קונדיטוריה פועל על כל החושים : חוש הטעם, חוש המגע, חוש הריח ועל חוש הכיוון שלנו בחיים. כל החושים פועלים ומרוצים. כדאי לנסות קורס של קונדיטוריה – בהחלט יש טעם.
להמשך קריאה: