אם אתה עובד בתפקיד מנהלי ורוצה לרכוש ידע נוסף כדי להתפתח מקצועית, או שהחלטת לעשות הסבה מקצועית ולהשתלב במעגל התעסוקה בתחום פרקטי שלצידו הכנסה מכובדת, קורס הנהלת חשבונות מעשית יכול לתת מענה מושלם לצרכים שלך.
הנהלת חשבונות היא תחום מקצועי הכולל פעילות של רישום וניהול עסקאות פיננסיות של בית עסק, חברה או ארגון באופן שוטף ועל בסיס שגרתי. מנהל חשבונות הוא מי שמנהל את הפעילות הזו באמצעות מערכת ממוחשבת, באופן מדוייק ומסודר, כך שמידי תקופה יכול רואה החשבון לעבור על הרישום ולגבש דו"ח בו ישנו פירוט על כל ההוצאות וההכנסות של העסק בתקופת זמן נתונה. קבלות, רכישות, הוצאות, תשלומים ומכירות- כל הפעולות הללו מתועדות על ידי מנהל החשבונות, ועל כן חשיבות התפקיד שלו לפעילות הפיננסית התקינה של העסק היא רבה. צריך כמובן לזכור, כי היקף הסמכויות הניתן למנהל חשבונות נקבע בהתאם לסיווג המקצועי שלו, שהוא פועל יוצא של סוג ההכשרה שעבר.
ידע תיאורטי ללא ניסיון מעשי אינו תמיד מספיק
קורס הנהלת חשבונות סטנדרטי נועד להכשיר את המשתתפים להפוך למנהלי חשבונות מוסמכים. העניין הוא, שההשתלבות במעגל התעסוקה לאחר הכשרה מקצועית או אקדמית מלמדת, שהידע התיאורטי שנצבר במהלך תקופת ההכשרה (לא רק בתחום הנהלת החשבונות, אלא בכל תחום מקצועי) אינו תמיד מספיק, וכי ביצוע העבודה בשטח מחייב גם ניסיון פרקטי. בוגר קורס הנהלת חשבונות יכול אולי לשלוט היטב בטרמינולוגיה המרכזית בתחום ולדעת באופן תיאורטי כיצד לבצע רישום שיטתי של הפעולות הכספיות של העסק, אך במישור המעשי- אין לו ניסיון, ועל כן הוא עלול לבצע טעויות ולהיות חסר ביטחון, מה שיכול לחבל בפעילות העסקית ובהמשך הקריירה שהוא תכנן לפתח.
כאן נכנס לתמונה
קורס הנהלת חשבונות
מעשית, שמטרתו לספק הזדמנות להתנסות בעבודה מעשית בתחום, ובכך לעשות את הצעדים הראשונים בענף עם הרבה ביטחון ועם מיומנות רבה. סטודנטים רבים ממתינים לסוף התואר או לסיום הלימודים המקצועיים כדי לצבור ניסיון, והאפשרות לצבור את הניסיון הזה כבר במהלך הלימודים, תאפשר לבוגרי הקורס להיכנס לתחום הנהלת החשבונות עם יתרון משמעותי לעומת חבריהם.
אז למי זה מתאים?
קורס הנהלת חשבונות מעשית מתאים למי שסייםקורס
הנהלת חשבונות סוג 1 או סוג 2
, ומעוניין לצבור ניסיון מעשי לצד הבסיס התיאורטי שקיבל במהלך הקורס. הקורס יכול גם להיות רלוונטי לבוגרי הקורסים המצויינים שכבר נכנסו למעגל העבודה, אך חשים שהם זקוקים לגיבוי, לדחיפה ולתמיכה נוספים כדי לבצע את תפקידם טוב יותר ולהפיק את מירב הפוטנציאל המקצועי הטמון בהם.
להמשך קריאה: