הכשרה למגוון עיסוקים בתחומי הקולינריה. התכנית מקנה ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הקונדיטאות והטבחות אשר ייערכו במטבחים המקצועיים של המכללה
מקום הלימודים
תל אביב, ירושלים, באר שבע, חיפה, ראשון לציון
מתכונת הקורס
10 מפגשים חד שבועיים. כולל ערכת כלים מקצועית
קהל היעד
כל העוסקים בתחום המעוניינים להתמחות בעבודה עם בצק סוכר וכן לחובבים המעוניינים להעמיק ולשפר את כישוריהם
תנאי קבלה
ידיעת השפה העברית, ראיון קבלה. עדיפות לבעלי 12 שנות לימוד ומעלה
נושאי הלימוד
- ציור על בצק סוכר
- עיצוב בעלי חיים
- עוגות ג'ונגל
- פיות
- עוגות מתנה ארוזות
- דמויות קריקטורה
- פרחים
- עוגות חתונה