תוכנית התמחות במעמיקה ובהיבט מקצועי רחב במסעדנות, המשקאות ואומנות הבישול. מסלול זה מעניק ידע רחב בתחומים קולינאריים מגוונים מחד, תוך התמחות בעולם המסעדנות, ביקורת המזון והמשקאות, ניהול בארים, תורת היינות והפקת אירועים. הלימודים מעניקים נקודות זכות אקדמיות וכוללים התמחות עיונית ומעשית במקצועות הניהול ברמה אקדמית, כפי שנדרש מכל מי שרוצה לעסוק בניהול עכשווי בתחום תעשיית המזון. מקום הלימודיםטבריה מתכונת הקורס570 ש"ל במהלך 10 חודשי לימוד, יומיים בשבוע בשעות 08:00-15:00 , ו-16:00-21:00, וכן ימי לימוד מרוכזים לפי תוכנית שונה מסמסטר לסמסטר. הלימודים כוללים קורסים ברמה אקדמית, קורסים מקצועיים, סיורים מקצועיים וסטאז' של 160 ש"ל. מנהל אקדמי: דר' נתן תירוש. מנהל מקצועי: דר' רוני קליין קהל היעדלכל מי שעובד בתחום מזון ומשקאות: אקונומים, מסעדות, חדרי אוכל, אולמות אירועים, בארים, בתי קפה חברות קייטרינג, בתי מלון, בתי חולים, מוסדות לקשישים, בעלי ניסיון מקצועי בתחום המעוניינים לרכוש השכלה מקצועית מעודכנת. חסרי ידע מקצועי בתחום המעוניינים להכשיר עצמם למקצוע. תנאי קבלהבעלי 12 שנות לימוד ובגרות חלקית לפחות. המעוניינים בהמשך לימודים לתוארB.Aבתיירות ומלונאות יצטרכו לעמוד בתנאי הקבלה של המכללה האקדמית עמק הירדן. אנגלית ברמה טובה. מבחן כניסה. ועדת קבלה – ראיון אישי. הסמכהתעודת גמר- בוגר מסלול "ניהול מזון משקאות ומסעדות". בוגרי המסלול יהיו זכאים לנקודות זכות אקדמיות ללימודי תוארB.Aבתיירות ובמלונאות במכללה האקדמית עמק הירדן. נושאי הלימוד- עולם המסעדות ותרבות האוכל, ענף המסעדות בישראל, מבנה המסעדה, סיפורי הצלחה- אומנות הבישול עיוני ומעשי מהשפים המובילים בארץ, קניה וטיפול בבקר, עוף ובדגים- מנות אחרונות – קניה, הכנה והגשה. הכרה בערכן להגדלת פוטנציאל המכירות של המסעדה- עיצוב והגשת מנות במסעדה- תכנון וניהול צוות הטבחים- מבוא לתזונה ולתברואה- הקמת מסעדה חדשה – קונספט, תכנון ובניית תפריט, בדיקת כדאיות, עיצוב, מטבח וציוד, זרימת עבודה, מיחשוב- תדמית שיווקית -בניית תוכנית שיווקית, יצירת תדמית ומותג, פרסום ויחסי ציבור- היבטים משפטיים -אישורים ורישוי עסקים- תפעול מסעדות- ביקורת מזון ומשקאות - תמחור וניהול מלאי, עלות מזון בתפריט- ניהול בר ויינות, ושילובם בפעילות מסעדות, חדרי אוכל ואולמות ארועים- הפקת אירועים- יסודות הניהול והנעת צוות- מבוא לתורת המלונאות והאירוח- ניהול עיסקי – ניהול רווחי, דו"חות פיננסיים
הסילבוס של ניהול מזון, משקאות ומסעדות טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!