אתר קורסים / קורסים בניהול / ניהול עסקי מזון / ניהול מזון, משקאות ומסעדות

ניהול מזון, משקאות ומסעדות

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

תמונה באתר קורסים
תוכנית התמחות במעמיקה ובהיבט מקצועי רחב במסעדנות, המשקאות ואומנות הבישול. מסלול זה מעניק ידע רחב בתחומים קולינאריים מגוונים מחד, תוך התמחות בעולם המסעדנות, ביקורת המזון והמשקאות, ניהול בארים, תורת היינות והפקת אירועים. הלימודים מעניקים נקודות זכות אקדמיות וכוללים התמחות עיונית ומעשית במקצועות הניהול ברמה אקדמית, כפי שנדרש מכל מי שרוצה לעסוק בניהול עכשווי בתחום תעשיית המזון.
 
מקום הלימודים
טבריה
 
מתכונת הקורס
570 ש"ל במהלך 10 חודשי לימוד, יומיים בשבוע בשעות 08:00-15:00 , ו-16:00-21:00, וכן ימי לימוד מרוכזים לפי  תוכנית שונה מסמסטר לסמסטר. הלימודים כוללים קורסים ברמה אקדמית, קורסים מקצועיים, סיורים מקצועיים וסטאז' של 160 ש"ל. מנהל אקדמי: דר' נתן תירוש. מנהל מקצועי: דר' רוני קליין
 
קהל היעד
לכל מי שעובד בתחום מזון ומשקאות: אקונומים, מסעדות, חדרי אוכל, אולמות אירועים, בארים, בתי קפה חברות קייטרינג, בתי מלון, בתי חולים, מוסדות לקשישים, בעלי ניסיון מקצועי בתחום המעוניינים לרכוש השכלה מקצועית מעודכנת. חסרי ידע מקצועי בתחום המעוניינים להכשיר עצמם למקצוע.
 
תנאי קבלה
בעלי 12 שנות לימוד ובגרות חלקית לפחות. המעוניינים בהמשך לימודים לתוארB.Aבתיירות ומלונאות יצטרכו לעמוד בתנאי הקבלה של המכללה האקדמית עמק הירדן. אנגלית ברמה טובה. מבחן כניסה. ועדת קבלה – ראיון אישי.
 
הסמכה
תעודת גמר- בוגר מסלול "ניהול מזון משקאות ומסעדות". בוגרי המסלול יהיו זכאים לנקודות זכות אקדמיות ללימודי תוארB.Aבתיירות ובמלונאות במכללה האקדמית עמק הירדן.
 
נושאי הלימוד
- עולם המסעדות ותרבות האוכל, ענף המסעדות בישראל, מבנה המסעדה, סיפורי הצלחה
- אומנות הבישול עיוני ומעשי מהשפים המובילים בארץ, קניה וטיפול בבקר, עוף ובדגים
- מנות אחרונות – קניה, הכנה והגשה. הכרה בערכן להגדלת פוטנציאל המכירות של המסעדה
- עיצוב והגשת מנות במסעדה
- תכנון וניהול צוות הטבחים
- מבוא לתזונה ולתברואה
- הקמת מסעדה חדשה – קונספט, תכנון ובניית תפריט, בדיקת כדאיות, עיצוב, מטבח וציוד, זרימת עבודה, מיחשוב
- תדמית שיווקית -בניית תוכנית שיווקית, יצירת תדמית ומותג, פרסום ויחסי ציבור
- היבטים משפטיים -אישורים ורישוי עסקים
- תפעול מסעדות
- ביקורת מזון ומשקאות - תמחור וניהול מלאי, עלות מזון בתפריט
- ניהול בר ויינות, ושילובם בפעילות מסעדות, חדרי אוכל ואולמות ארועים
- הפקת אירועים
- יסודות הניהול והנעת צוות
- מבוא לתורת המלונאות והאירוח
- ניהול עיסקי –  ניהול רווחי, דו"חות פיננסיים

ניהול עסקי מזון אתר קורסים רימונים
תמונה באתר קורסים
  • סניף טבריה

הסילבוס של ניהול מזון, משקאות ומסעדות טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!