אתר קורסים / בישול, אפייה, ברמנים ויין / קורס אפייה / אפיית לחם מקצועית - סוד אפיית הלחם

אפיית לחם מקצועית - סוד אפיית הלחם

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

תמונה באתר קורסים

אפיית לחם היא מלאכה קלה; אמנם רבים נרתעים ממנה משום שלבי התהליך המתמשכים, אך העבודה אינה קשה כלל, ואין להשוות בינה לבין למוצר תעשייתי דומה. הריח האופף את המטבח והסיפוק האישי שווים את ההתנסות והמאמץ. הקורס מקנה את ההדרכה, המתכונים והכלים בליווי הדגמות של השף ותרגול מעשי בסדנה הלימודית. בואו לערבב, ללוש, לרדד ולאפות בעצמכם, לטעום, ולקחת הביתה את פירות מלאכת כל שיעור.
 
מקום הלימודים
טבריה
 
מתכונת הקורס
85 ש"ל, 17 מפגשים בשעות 20:00-16:00. מתנה לנרשמים - סינר מקצועי וערכה מקצועית לאופה
 
הסמכה
תעודת גמר מטעם מכללת רימונים
 
נושאי הלימוד
- מבנה חיטה וסוגי קמחים
- מרכיבי הבצק השונים וחשיבותם
- סוגי לחמים: לחם הונגרי, לחם איטלקי, לחם דגנים, פוקצ'ה, לחם אגוזים, לחמניות, חלות, פיתות
- הכנת סוגי מחמצות שונים, בגט בתוספת מחמצת
- לחמניות ג'ינג'ר ולימון
- קעריות מרק מבצק לחם להגשת מרקים
- לחמניות קוקטייל המבורגר
- לחמניות שוקולד
- לחמניות מקמח תירס - פולנטה
- לחמניות לימון ובזיליקום
- לחם מקמח קינואה
- פוקצ'ות
- לחם תפוחי עץ ואגוזים
- לחם בריאות בתוספת חיטה מונבטת
- לחמי פירות שטולן, פומפינקל, חצילים וטחינה
- מבחר קליעות לחלות ולחמניות
- לחמניות סקונס, נענע וסילן
 
אפיית לחם רימונים אתר קורסים
 

תמונה באתר קורסים
  • סניף טבריה

הסילבוס של אפיית לחם מקצועית - סוד אפיית הלחם טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!