הקורס המיועד לטבחים בלבד, ובבסיסו התמחות והכשרה קולינרית בענף המסעדנות לכל אלו העוסקים במקצוע הטבחות. עיקר הקורס מתבצע במטבחים הלימודיים של המכללה, שם מתרגלים הכנת מנות בשיטת
a la carte
, וכן סיורי לימוד מעשי במסעדות באיזור הצפון ומפגשים עם שפים אורחים.
מקום הלימודים
טבריה
מתכונת הקורס
100 ש"ל, 20 מפגשים בשעות 09:00-13:00 במשך 4 חודשים
קהל היעד
כל מי שעוסק בתחום הטבחות, בוגרי קורסי טבחות בעלי סיווגים מקצועיים
הסמכה
תעודת גמר מקצועית של מכללת רימונים
נושאי הלימוד
בקורס יעשה שימוש מעשי בבשרים יוקרתיים: סינתיה, פילה, אנטריקוט, צלעות טלה, כבש, חלקי פנים, בעלי כנף מיוחדים, וכן שימוש בדגים יוקרתיים. לצוות ההדרכה יצטרפו גם שפים אורחים כמו גילי אלטמן ממסעדת שף אמירי הגליל ואילן רוברג ממסעדת שף רוברג. כמו כן יתקיים סיור מקצועי במסעדות מפורסמות באזור המרכז ומפגש עם שפים המנהלים אותן.