הקניית מיומנויות בענף הקונדיטאות והכרת האיפיונים המרכזיים במשרת הקונדיטור, חשיבותו במשק בכלל ובענף ההארחה הכשרה מלאה כקונדיטורים לבית המלון, מסעדות, בתי הארחה וקונדיטוריות פרטיות. מקום הלימודיםטבריה מתכונת הקורס8 חודשים בלימודי בוקר. שלב עיוני ומעשי: 27 שבועות כולל סיורים מקצועיים והרצאות אורחים ומומחים בסדנת הקונדטוריה, אחריו 6 שבועות סטאז' בקונדטוריות רשת מלונות רימונים, מלונות אחרים וקונדטוריות פרטיות. במסגרת סידור העבודה של המקום המארח כולל משמרות בוקר, צהריים וערב כמקובל בענף. לאחר מכן חזרות לקראת בחינות הגמר הממשלתיות
תנאי קבלהמעל גיל 20. השכלה- 12 שנות לימוד. ידע בסיסי באנגלית, שפות נוספות יתרון. מבחן קבלה. ועדת קבלה - ראיון אישי. עולים חדשים - לאחר אולפן ב', או שליטה טובה מאד בעברית. הקורס מוכר לזכאות מטעם משרד העבודה ולתשלום בדמי הפקדון לחיילים משוחרריםהסמכהקונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1 בהסמכת משרד הכלכלה נושאי הלימוד- תורת חומרי הגלם
- ציוד ומיכשור
- סוגי הבצקים ומוצריהם
- לחמים, לחמניות ומאפים מלוחים
- עוגות פאי, פירות, אגוזים
- טורטים ועוגות קרם
- מגוון קינוחים
- תכנון בר וינאי
- פטיפורים ועוגות זילוף
- שוקולד, מרציפן וסוכר
- אפיית לחמים
- מבוא למלונאות
- תורת האירוח
- אומנות, גרפיקה ופיסול
- ביקורת מזון ומשקאות
- יזמות עסקית
- תקשורת בינאישית והכוון מקצועי
- מבוא למחשבים
- תזונה ותברואה
- כשרות וחגי ישראל
- עזרה ראשונה ובטיחות