קנו לעצמכם מתנה - סדנאות בישול ואפיה אשר ילמדו אתכם כל נושא קולינרי שתבקשו.
שיעורים מהנים וחוויתיים שיעזורו לכם להפתיע משפחה וחברים במאכלי עמים, פשטידות, לחמים וקינוחים מיוחדים ומקוריים. בואו להנות מסדנאות ברמה מקצועית גבוהה ויחס אישי, לבשל, לטגן לאפות ולרדד בליווי הדגמות השף ותרגול מעשי, כאשר בסיום כל פגישה פותחים שולחן עם יין טוב ופרי מעשי ידיכם.
מקום הלימודים
טבריה
מתכונת הקורס
60 ש"ל מעשיות, 12 מפגשים בשעות 16:00-20:00. התוכנית ניתנת לשינוי עפ"י דרישת המשתתפים.
קהל היעד
בשלנים חובבים
הסמכה
תעודת סיום
נושאי הלימוד
- חטיפי אירוח וממולאים
- אפיית לחמים
- תבשילי דגים
- פסטות , רטבים , פשטידות
- מנות צימחוניות
- מנות קינוח
- תבשילי עמים ועדות
- מנות ראשונות, מנות ביניים
- סלטים
- תבשילי בעלי כנף
- קדירה ביתית
- מרקים
- מתכוני בשר
- בצקים בסיסיים