מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

666

מי לא אוהב דברי מאפה וקינוחים? כנראה שמעטים מאוד האנשים שבלוטות הטעם שלהם עמידות בפני המאפים והקינוחים, כשכמובן האפשרויות הן אינסופיות, כיד הדמיון הטובה על שפים ומטבחים מרחבי העולם. קורס זה יעניק לכם כרטיס כניסה אל עולם מופלא (וטעים) זה, ויאפשר לכם להכיר אותו הלכה למעשה משפים הנמצאים בשורה הראשונה בישראל.

הקורס כולל לימודי תיאוריה, החל מהכרת חומרי הגלם הבסיסיים וכלה בריאקציה הנוצרת מהתערבבותם, תוך הכרת התהליכים הכימיים והפיזיקליים הנוצרים בקונדטוריה. בנוסף כולל הקורס חלק מעשי המתקיים במטבח קונדטוריה מתקדם אשר מצויד במסכים למערכי שיעור, תנורים מתקדמים, מקררים ושוק פריז, כשכל תלמיד מקבל עמדה מרווחת ומסודרת.

מקום הלימודים
באר שבע.
 
מתכונת הקורס 
קיימים שני מסולולים:
קורס בסיסי  -
12 מפגשים , 60 שעות לימוד.
קורס מורחב:
20 מפגשים, 100 שעות לימוד.
 
קהל היעד
חובבי בישול מגיל 18 ומעלה.

הסמכה 

תעודה מטעם המכללה.


נושאי הלימוד

  • תורת הקונדיטוריה
  • טארטים ובצקים פריכים
  • בצק רבוך
  • מרנג
  • עוגות בחושות
  • עוגיות
  • פרלינים ושוקולדים
  • בצקי עלים
  • בצק שמרים
  • לחם
666
  • סניף באר שבע

הסילבוס של קורס קונדטוריה טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!

open chatbot