קורס קונדיטוריה מקצועי ומקיף המוכר על ידי איגוד השפים WACS. זהו מסלול מקיף, יסודי אשר כולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים, מבוסס על הפטיסרי הצרפתי הקלאסי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות.במהלך הלימודים יתקיימו כיתות אומן עם בכירי הקונדיטורים בארץ: דודו אוטמזגין, שגב משה ואפרת ליבפרוינד. בנוסף, אושיית הרשת מיס פטל - שרית נובק, תעביר שיעור בנושא בניית דף מוביל ברשת וצילום מנות. מקום הלימודיםתל אביב. מתכונת הקורס560 שעות לימוד אקדמיות, 30 מפגשים. קהל היעד הקורס מיועד לאלה הרוצים להפוך לשפים קונדיטורים מקצועיים. הסמכה תעודה בינלאומית, לימוד פטיסרי מתקדם וקלאסי, כיתות אמן ולימודי טכנולוגיות מזון ואפיה. נושאי הלימוד - קונדיטוריה מקצועית
- בצקים פריכים קישים וטארטים
- בצק רבוך
- BOULANGERIE
- עולם הלחם והאפייה
- בצקי שמרים
- בצקים כרוכים
- בצק עלים
- מרנג ומקרונים
- קינוחי ביסטרו וקינוחי
A LA CARTE
- סורבה וגלידות
- קונפיסריי
- שוקולד
- עוגות ראווה ובוטיק
- פטיפורים
- אפייה ללא סוכר, תחליפים והתאמות, אפייה ללא גלוטן.
- בנייה נכונה של תפריטים וכתיבת תפריטים
,
- קניינות וניהול מלאי, תמחור נכון של המנות.
- רשתות חברתיות וצילום אוכל
- חומרי הגלם והטכנולוגיות
- עוגיות על בסיס סבלאז'
- עוגיות על בסיס קרמאז‘ והקצפה
- VOYAGE DE GATEAUX
- בצק פריך וטארטים
- SUCREE PÂTÉ
קלתיות, רידוד
,
אפייה עיוורת
- טארטים וטרטלטים מתקדמים
- קישים ובצק פריך מלוח
- בצק רבוך
- קינוחי בצק רבוך
- שמרים
- שמרים כרוך ומאפי בוקר
- הכנת לחמים על בסיס פוליש, ביגה
- הכנת לחמים על בסיס מחמצת
- עבודה עם סוגים שונים של קמחים והידרציה גבוהה
- עוגות בוטיק: בסיסים, ביסקוויט
,
פריך קרמה, ג‘לי
- עוגות בוטיק:
מוסים, גלאסה
,
קישוטי שוקולד
- עוגות שהן קלאסיקה
- שוקולד
: הכרת חומר הגלם, טמפרור, הכנת מליות על בסיס קרמל וגנאש
- שוקולד
:פרלינים בשיטות הבלגית והצרפתית
- מקרונים: ומנות על בסיס מקרון
- עוגות גבינה: עוגת גבינה אפויה
,
עוגת גבינה קרה
- קינוחי כוסות
- ממתקים ארטיזנליים - קונדיטוריה ואפיה ללא גלוטן ללא סוכר
- פטיפורים וקינוחים קטנים
- קינוחי ביסטרו
- קינוחים אישיים
- תפריט קינוחים
הסילבוס של קונדיטוריה מהדרין טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!