קורס זה, אשר עוסק בבישול מקצועי כשר ברמה הגבוהה ביותר, יעניק לכם כלים וטכניקות להתפתחות קולינרית, תוך למידה מעמיקה וחשיפה למגמות העכשוויות בעולם הקולינריה והמסעדנות. הקורס מועבר על ידי שפים מקצועיים, בעלי ניסיון רב במסעדות גורמה בארץ ומסעדות בעלות כוכבי מישלן בחו"ל אשר יעניקו לכם הבנה מקיפה בכללים להרכבת ובניית מנות
.
שילוב נכון של מרקמים, טעמים וצבעים וטכניקות משולבות בבניית הטעם שלה אחרי שלב.
במהלך הקורס תקבלו ידע מקיף ביסודות הקולינריה, משלב ההיכרות והטיפול בחומרי גלם, דרך התמקצעות בטכניקות בישול קלאסיות ומתקדמות ועד הכנת מנות גורמה המבטאות את השפה הקולינרית האישית שלכם
.
מקום הלימודים
תל אביב.
מתכונת הקורס
פעמיים בשבוע, 560 שעות לימוד אקדמיות, 35 מפגשים.
קהל היעד
הקורס מיועד לאלה המעוניינים ללמוד בישול באופן מקצועי ולרכוש מקצוע בחצי שנה בלבד.
הסמכה
תעודה בינלאומית. הקורס כולל סטאז'.
נושאי הלימוד
- 16 שיטות הבישול של המטבח הצרפתי הקלאסי
- טיפול נכון בחומרי גלם הכרת חומרי הגלם הקיימים בשוק
- הרכבת מנות
- הרכבת מנות תוך התאמה לעולם המסעדני
- ניהול ותכנון מרחב העבודה במטבח
- צילחות
- החשיבה המסעדנית
- תורת התפריט והסרוויס
- מטבחי עולם
- יין
- עבודה על גריל פחמים, טאבון עצים ומעשנות
- חיתוכים ועבודת סכין
- בישול וטיפול בפירות וירקות
- וינגרטים והכנות הבסיסיות PLACE EN MISE
- צירים נוזלי בישול ומרקים - קונסומה קלאסי
- רטבים חומרי קשירה
- טכניקות עם ביצים
- עוף - פירוק וקצבות
- עוף שיטות בישול וצלייה
- דגים - הכרות עם פילוט וצורות בישול
- בקר – הכרות עם נתחים ושימושיהם
- בקר - טחון קצוץ פרוס
- בצקים של טבחים
- בקר - נתחי פרימיום
- צליית בשר בנוזלים רוסטים
- רביולי טורטליני ואניילוטי
- בצקים ולחמים
- קינוחי טבחים
- דגים נאים וכבושים
- טלה - רוסטים ותבשילים
- בישול מתקדם
- סושי וסשימי
- קלאסיקות - מנות במבחן הזמן
- מטבח מקומי
- כיתת אומן - שף שגב משה
- אווז וברווז
- מטבחי תאילנד
- מסעדה צרפתית
- סיור במסעדות שף תל אביביות