קונדיטוריה

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

נננ
קורס מעשי אשר יעניק לכם ידע ונסיון ביסודות הפטיסרי הצרפתי. הלימודים כוללים טכניקות עבודה מתקדמות, בהדרכת נבחרת שף-קונדיטורים מקצועית מהמובילות בישראל. המסלול כולל לימודי קונדיטוריה, אפייה וקינוחים עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת.
 
מקום הלימודים
תל אביב.  
 
מתכונת הקורס
40 שעות לימוד אקדמיות, 8 מפגשים. 
 
קהל היעד
הקורס מתאים במיוחד לקהל חובבים ומרחיב בנושא טכניקות הכנה ושיטות עבודה מתקדמות בעולם הקונדיטוריה.
 
הסמכה
ידע בטכניקות ושיטות עבודה מתקדמות בעולם הקונדיטוריה.

נושאי הלימוד
  • טארטים- לימון, לוז ושוקולד 100%
  • בצק רבוך- מסקרפונה שוקולד לבן, פארי ברס פרלינה ואגוזים מקורמלים
  • שמרים- קוגלהוף צימוקים ברום, קראנץ' שמרים עשיר, בריוש
  • לחם-לחמי מחמצת זייתי קלמטה, בגאט, צ'פאטה
  • שוקולד- טראפלס פקאן פרלינה, פרלין שוקולד לבן לימוני, פרלין שוקולד קרמליה
  • עוגות בוטיק- 100% שוקולד, פטל ושוקולד לבן
  • פטיפורים וקינוחים קטנים - פטל קקאו, כדור רושה
  • מקרונים-  בשיטה האיטלקית במילויים שונים, מסקרפונה שוקולד לבן, קפה, חמאת בוטנים ושלל טעמים
קורס אפייה
נננ
  • סניף תל-אביב

הסילבוס של קונדיטוריה טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!