קורס מעשי אשר יעניק לכם ידע ונסיון ביסודות הפטיסרי הצרפתי. הלימודים כוללים טכניקות עבודה מתקדמות, בהדרכת נבחרת שף-קונדיטורים מקצועית מהמובילות בישראל. המסלול כולל לימודי קונדיטוריה, אפייה וקינוחים עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת. מקום הלימודיםתל אביב. מתכונת הקורס40 שעות לימוד אקדמיות, 8 מפגשים.
קהל היעדהקורס מתאים במיוחד לקהל חובבים ומרחיב בנושא טכניקות הכנה ושיטות עבודה מתקדמות בעולם הקונדיטוריה.
הסמכהידע בטכניקות ושיטות עבודה מתקדמות בעולם הקונדיטוריה.
נושאי הלימוד- טארטים- לימון, לוז ושוקולד 100%
- בצק רבוך- מסקרפונה שוקולד לבן, פארי ברס פרלינה ואגוזים מקורמלים
- שמרים- קוגלהוף צימוקים ברום, קראנץ' שמרים עשיר, בריוש
- לחם-לחמי מחמצת זייתי קלמטה, בגאט, צ'פאטה
- שוקולד- טראפלס פקאן פרלינה, פרלין שוקולד לבן לימוני, פרלין שוקולד קרמליה
- עוגות בוטיק- 100% שוקולד, פטל ושוקולד לבן
- פטיפורים וקינוחים קטנים - פטל קקאו, כדור רושה
- מקרונים- בשיטה האיטלקית במילויים שונים, מסקרפונה שוקולד לבן, קפה, חמאת בוטנים ושלל טעמים