קונדיטוריה

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

עעע

תוכנית הכשרה מקצועית אינטרנטית ללימודי קונדיטוריה בסטנדרט בינלאומי, בשיטת הספרינט המודולרי, אשר מאפשרת לכם להכין כל קינוח חדש בצורה מושלמת, מרמת התיאוריה ועד להכנת הקינוחים ברמה הגבוהה ביותר .

במהלך הלימודים תקבלו כלים אשר יהפכו אתכם לאוטוריטה, כך שתוכלו לבנות מתכונים משלכם, לפענח כל מתכון, לבנות סדנאות אפייה והכי חשוב, ללמוד לשווק ולמכור על מנת שתוכלו לפתוח עסק משל עצמכם. כשבנוסף, אנו נפרסם אתכם בפלטפורמת הקונדיטוריה המצליחה שלנו גט קייק, אשר מקשרת בין אנשים שרוצים לצרוך קונדיטוריה ביתית איכותית, לקונדיטורים ביתיים ממש כמוכם.
 

מקום הלימודים

קורס אינטרנטי.
 
תנאי קבלה
הקורס מיועד לבני 16 ומעלה המעוניינים ללמוד את רזי הקונדיטוריה.
 
הסמכה
תעודה מטעם המכללה .
 

נושאי הלימוד

  • צנצנת העוגיות שלי
  • טארטים פריזאים
  • בחושות מהסרטים
  • מוסים ועוגות ראווה
  • שמרים
  • עיצוב עוגות מקצועי
  • בצק רבוך
  • שוקולד ופרלינים
  • בצק עלים
  • מרנג
  • עוגות גבינה
  • מקרונים
  • מארזים מתוקים
  • טרנדים חדשים, טכניקות, קישוטים
  • התיאוריה והמדע מאחורי הקינוחים
  • פיתוח עצמי
  • קריאת מתכונים חדשים
  • בניית מתכונים
  • הרכבת קינוחים בשילובי טעמים שונים
  • המרת קינוחים לפרווה
  • בניית סדנת אפייה
  • אינסטה בייקר –  צילום נכון של המאפים
  • בניית תוכנית עבודה ואסטרטגיה שיווקית
  • ניהול שיחת מכירה
  • תמחור
  • מזעור עלויות
  • רעיונות לתוכן ממצב ומקדם
עעע
  • סניף קורס אינטרנטי

סילבוס

  • סדנת עוגיות
  • סדנת עוגות שמרים
  • טארטים פריזאים
  • בחושות מהסרטים
  • בולונג'רי - שמרים עלים
  • מוסים מהתחלה
  • עוגות ראווה
  • שוקולטייר - שוקולד ופרלינים
  • בצק רבוך - פחזניות ואקלרים מהודרים
  • סדנת מרנג
  • סדנת עוגות גבינה
  • סדנת בצק עלים
  • סדנת עיצוב עוגות מקצועית
  • סדנת מארזי קינוחים מתוקים
 
ערכת אוטוריטה
  • איך לקרוא מתכון חדש
  • איך לבנות מתכונים בעצמך
  • איך לבנות סדנת אפייה
  • איך לקבל השראה
  • איך לבנות תפריט
  • איך לבחור מומחיות ולבדל את עצמך
 
קופסת העוגיות שלי
  • איך להכין עוגיות מושלמות פעם אחר פעם
  • נכין את העוגיות הכי טרנדיות ומבוקשות
  • טכניקות הכנה של בצק פריך
 
טארטים פריזאים
  • איך מכינים טארטים ישרים ומדוייקים - עם אפייה מוקדמת או בלי
  • עבודה עם רינגים דקורטיבים
  • הכנתטארטים מושלמים במגוון מילויים , קרמים, ציפויים וקישוטים
  • קרמים - קרם לימון, קרם שקדים, קרמל, קרם פטיסייר
 
בחושות מהסרטים
  • טכניקות להכנת עוגה בחושה עם בסיס הקצפת ביצים, הקצפת חמאה
  • טכניקות לקישוט ופרזנטציות
 
מוסים מההתחלה
  • להיות אלופים במוסים
  • תכנון עוגות וטרינה מטורפות
  • עוגת הדריפ קייק
  • קינוחי ראווה
  • עוגת ראווה
  • עבודה עם משקל, ג'לטין, רינגים, ושקף
 
שמרים
  • שמרים הם יצורים חיים והם הולכים להיות חברים ממש טובים שלכם
  • עבודה עם בצק שמרים
  • הכנת עוגות ומאפי שמרים משגעים, רכים, עם מילויים מטריפים וסופר מגרים !
 
מקרונים
  • שיטה להכנת מקרונים - שתמיד עובדת
  • מקרונים באמצעות מרנג איטלקי
  • קיפול הבלילה וזילוף מדוייק לקבלת מקרונים עגולים ומושלמים
  • עוגת מגה מקרון עם שכבות פנים מפתיעות
  • מגוון מילויים וקישוטים
 
הבולונז'רי שלי
  • מאפים מבצק קוראסון
  • בצק שמרים עלים – כרוך
  • מאפים מטריפים מבצק קוראסון, בצק דניש ובצק קרנץ
 
בצק רבוך
  • הכנת בצק רבוך לפחזניות ואקלרים
  • אפייה נכונה
  • הכנת פחזניות חלולות שאף פעם לא נופלות
  • מגוון מילויים, קישוטים וציפויים
  • פחזניות, אקלרים, שוקטים, מילוי בפנים, מילוי בחוץ, סנט הונורה
 
שוקולד ופרלינים
  • להיות שוקולטיירים - להבין לעומק את עולם השוקולד ואיך הוא מתנהג
  • ייצור פרלינים שהם כמו תכשיטים יפיפיים, צבעוניים, במגוון מילויים, עם יחסי מלית -  שוקולד מושלמים
  • הכנת טראפלס בטעמים שונים
  • קישוטי שוקולד שהופכים כל קינוח לקינוח הצגה !
 
עוגות גבינה
  • עוגת גבינה פירורים
  • עוגת גבינה אפויה בקישוט חגיגי
  • עוגת מוס גבינה ושוקלד לבן על בסיס בלונדי
  • עוגת המספרים קרם מסקרפונה ופטל
 
עיצוב עוגות
  • הכנת עוגות מעוצבות ברמה הכי גבוהה שיש
  • הכנת עוגת בסיס גבוהה
  • חיתוך לשכבות ומילוי כך שהעוגה נשארת יציבה וישרה
  • עיטוף חלק פלס וטכניקות מתקדמות כמו עיטוף שבר ועיטוף גלים
  • טכניקות זילוף
  • הכנת אלמנטים לקישוט ועיצוב העוגה - כדורים, דמויות, כיתוב, סוכריות, איזולמט , דפי אורז
  • עבודה עם דפי טרנספר ודפי סוכר
  • תכנון של עיצוב העוגה ושילוב הצבעים והאלמנטים השונים
 
מרנג
  • מרנג צרפתי, איטלקי ושוויצרי
  • הכנת נשיקות
  • קרמבו מהמם במגוון טעמים
 
מארזים מתוקים
  • כיצד להכין את המארזים הכי שווים ומושחתים שיש
  • קרם ברולה, מיני דונאטס, מגנומים, עוגות מוס, צנצנות מוס, מקרונים
  • איך להרכיב מארז
  • בחירת קופסה ולמה חשוב לשים לב לפני שמוסרים ללקוח
 
בצק עלים
  • בצק עלים בקיפולים שונים
  • מאפים על בסיס בצק עלים
  • מילפיי שוקולד של פייר הרמה
  • בורקס גבינות
 
שיווק לקונדיטורים
  • הקמת וניהול עמוד פייסבוק/אינסטגרם
  • איך להתחיל למכור
  • בניית תוכנית עבודה ואסטרטגיה שיווקית
  • ניהול שיחת מכירה
  • תמחור נכון
  • גיוס לקוחות
 
אינסטה בייקר
  • צילום קינוחים בצורה מגרה, אסטטית ומקצועית
  • מהן זוויות הצילום שכל מי שמצלם אוכל צריך להכיר
  • אור - איך משתמשים בו נכון
  • הקמת מיני סטודיו בבית שלך בכלום כסף !
  • עריכת תמונות במחשב או באפליקציה
 
סדנת עיצוב בקליק
  • הכנת עיצובים יפים לפוסטים לפייסבוק/אינסטגרם
  • הכנת לוגו
  • בחירת שפה עיצובית
  • איך לבלוט באמצעות עיצוב יפה הכנת
  • דף סוכר/טרנספר
 

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!