תוכנית הכשרה מקצועית אינטרנטית ללימודי קונדיטוריה בסטנדרט בינלאומי, בשיטת הספרינט המודולרי, אשר מאפשרת לכם להכין כל קינוח חדש בצורה מושלמת, מרמת התיאוריה ועד להכנת הקינוחים ברמה הגבוהה ביותר
.
במהלך הלימודים תקבלו כלים אשר יהפכו אתכם לאוטוריטה, כך שתוכלו לבנות מתכונים משלכם, לפענח כל מתכון, לבנות סדנאות אפייה והכי חשוב, ללמוד לשווק ולמכור על מנת שתוכלו לפתוח עסק משל עצמכם. כשבנוסף, אנו נפרסם אתכם בפלטפורמת הקונדיטוריה המצליחה שלנו גט קייק, אשר מקשרת בין אנשים שרוצים לצרוך קונדיטוריה ביתית איכותית, לקונדיטורים ביתיים ממש כמוכם.
מקום הלימודים
קורס אינטרנטי.
תנאי קבלה
הקורס מיועד לבני 16 ומעלה המעוניינים ללמוד את רזי הקונדיטוריה.
הסמכה
תעודה מטעם המכללה
.
נושאי הלימוד
- צנצנת העוגיות שלי
- טארטים פריזאים
- בחושות מהסרטים
- מוסים ועוגות ראווה
- שמרים
- עיצוב עוגות מקצועי
- בצק רבוך
- שוקולד ופרלינים
- בצק עלים
- מרנג
- עוגות גבינה
- מקרונים
- מארזים מתוקים
- טרנדים חדשים, טכניקות, קישוטים
- התיאוריה והמדע מאחורי הקינוחים
- פיתוח עצמי
- קריאת מתכונים חדשים
- בניית מתכונים
- הרכבת קינוחים בשילובי טעמים שונים
- המרת קינוחים לפרווה
- בניית סדנת אפייה
- אינסטה בייקר – צילום נכון של המאפים
- בניית תוכנית עבודה ואסטרטגיה שיווקית
- ניהול שיחת מכירה
- תמחור
- מזעור עלויות
- רעיונות לתוכן ממצב ומקדם