בישול גורמה

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

הקורס מעניק כלים במטבח הגורמה ומושגים נרחבים מעולם הבישול, ובמהלכו תלמדו שיטות קיצוץ מקצועי, סגנונות שונים של אפיה ובישול, טיגון, אידוי, הקפצה וצלחות.

מקום הלימודים
ירושלים .
 

מתכונת הקורס
10 מפגשים, 40 שעות לימוד.
  
קהל יעד
הקורס מיועד לנשים עם ידע בסיסי בעבודות המטבח השונות, המעוניינות לשדרג את יכולת הבישול שלהן לרמת גורמה, ואף לפתיחת קייטרינג בוטיק .
 
הסמכה
תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס.
 
נושאי הלימוד

  • קיצוץ מקצועי
  • שיטות בישול מקצועיות
  • מגוון סלטים ומטבלים
  • מנות פתיחה קרות וחמות
  • דגים - בישול, טיגון, צריבה ואפיה
  • דגים כמנת פתיחה/ עיקרית
  • סגנונות בישול ואפייה לעופות
  • בשרים - סוגי בשר, שיטות בישול בשרים ועוד
  • תוספות ופשטידות
  • מנות גורמה חלביות
  • פינגר פוד
  • קינוחי גורמה מקצועיים
 
 

  • סניף ירושלים

הסילבוס של בישול גורמה טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!