הקורס מעניק כלים במטבח הגורמה ומושגים נרחבים מעולם הבישול, ובמהלכו תלמדו שיטות קיצוץ מקצועי, סגנונות שונים של אפיה ובישול, טיגון, אידוי, הקפצה וצלחות.
מקום הלימודים
ירושלים
.
מתכונת הקורס
10 מפגשים, 40 שעות לימוד.
קהל יעד
הקורס מיועד לנשים עם ידע בסיסי בעבודות המטבח השונות, המעוניינות לשדרג את יכולת הבישול שלהן לרמת גורמה, ואף לפתיחת קייטרינג בוטיק
.
הסמכה
תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס.
נושאי הלימוד
- קיצוץ מקצועי
- שיטות בישול מקצועיות
- מגוון סלטים ומטבלים
- מנות פתיחה קרות וחמות
- דגים - בישול, טיגון, צריבה ואפיה
- דגים כמנת פתיחה/ עיקרית
- סגנונות בישול ואפייה לעופות
- בשרים - סוגי בשר, שיטות בישול בשרים ועוד
- תוספות ופשטידות
- מנות גורמה חלביות
- פינגר פוד
- קינוחי גורמה מקצועיים