מסלול אשר יהפוך אתכם לאנשי מקצועי בתחום הקונדיטוריה והמאפים המעוצבים. הקורס כולל את כל יסודות הקונדיטוריה הפטיסרי והאפייה כולל קונדיטוריה קלאסית וקונדיטוריית בוטיק, והוא משלב עבודה מעשית, כך שכל התלמידים יוכלו לבצע פיזית את כל הפעולות הנדרשות ולהתמקצע בהן.
בסיום המסלול יוכלו התלמידים להשתלב בתחום הקונדיטוריה במקומות עבודה מגוונים או לעבוד כקונדיטורים עצמאיים, הן בקונדיטוריה מקצועית והן קונדיטורית בוטיק ביתית.
מקום הלימודים
ירושלים
.
מתכונת הקורס
56 מפגשים, 5 שעות כל מפגש.
קהל יעד
נשים בלבד הקורס מתאים לציבור הדתי והחרדי.
הסמכה
תעודה מטעם הקמפוס הקולינרי ומטעם איגוד השפים הישראלי.
נושאי הלימוד
- טכניקות יסוד, מונחים מקצועיים, שפת הפטיסרי
- תברואה ובטיחות מזון
- הבנת המבנה של חומרי הגלם, פיזיולוגיה של החומרים ותכונותיהם.
- טימפרור, אמולסיה, הקצפה, לישה, קיפולי בצק
- יצירת קישוטים ודקורציות
- בצק פריך, בצק שמרים, בצק עלים, לחמים
- מרנגים, טארטים, טארטלטים, פחזניות ופרופיטרולים
- עוגות ויטרינה, עוגות בוטיק, עוגות גבינה
- שוקולד, מוסים, גנאשים, פרלינים ופטיפורים
- קינוחים אישיים, קינוחי צלחת, קינוחים בכוסות וקינוחים מיניאטוריים
- עיצוב וקישוט עוגות
- פתיחת עסק פרטי