ייצור מזון טומן בחובו סיכונים בריאותיים, ועל היצרן לעשות ככל יכולתו על מנת להפחיתם למינימום. מערכת
ISO 22000
מסייעת לארגונים העוסקים במזון להתמודד הסיכונים הקשורים לניהול מערכת בטיחות מזון. יישומה של המערכת מבטיח כי הארגון ביצע את המוטל עליו על מנת להפחית את הסיכון שאנשים ייפגעו מהמוצרים שהוא מספק.
ת"י
ISO 22000
מהדורה 2018 – בעברית פורסם ע"י מכון התקנים ביולי 2019. הארגונים המוסמכים לתקן ידרשו לעבור הסמכה למהדורה החדשה עד יוני 2021.
מקום הלימודים
תל אביב
.
מתכונת הקורס
מפגש אחד, בין השעות: 08:30-16:30.
קהל היעד
הקורס מיועד למנהלים ועובדים בתעשיית המזון, מנהלי ייצור, מנהלי הבטחת איכות, טכנולוגים ואנשים המעוניינים להכיר את עקרונות מערכת ניהול בטיחות המזון לפי התקן 22000:2018 במהדורתו החדשה.
הסמכה
תעודה חתומה מטעם מכון התקנים הישראלי.
נושאי הלימוד
- היכרות עם דרישות המהדורה החדשה
ISO 22000:2018
- שילוב המהדורה החדשה עם ת"י
ISO 9001:2015
- השוואה בין מהדורה 2005 ל 2018
- גישת
Plan-Do-Check-Act
של מערכת ניהול בטיחות המזון
- מושגים ומונחי יסוד ב -
ISO 22000: 2018
- כלים להיערכות למבדק