קורס ניהול עסקי מסעדנות של
Urban Culinary School
נועד להכשיר מנהלים בענפי המלונאות, הקייטרינג ומסעדנות. ניהול עסק בכלל ובתחום הקולינריה בפרט מחייב ידע והכשרה במגוון רחב של תחומים החל מידע קולינרי וכלה בידע תפעולי. מסלול זה יעניק לכם את הכלים הטובים ביותר להפוך למנהלים מצטיינים בתחום המזון. בסיום הלימודים יתכננו ויגישו הסטודנטים פרויקט גמר ויתנסו בעבודה מעשית
.
קיים ביקוש רב לאנשי מקצוע בתחום ניהול עסקי המזון, לכן ישנן אפשרויות תעסוקה וקידום רבות במסעדות בחברות קייטרינג ובמלונות. ההתמחות מאפשרת תעסוקה בארץ ובעולם כולו, כמוכן ניתן לפתוח עסק עצמאי ובעזרת כישורי הניהול הנרכשים בקורס
.
מקום הלימודים
חיפה
.
מתכונת הקורס
384 שעות לימוד.
קהל יעד
המעוניינים לנהל עסק בתחום המסעדנות, אלה העובדים בתחום ומעוניינים להתקדם בו, יזמים המעוניינים לפתוח עסק עצמאי בתחום המזון ומי שמחפש מקצוע מעניין לעסוק בו ולבנות קריירה מצליחה
.
תנאי קבלה
10 שנות לימוד' ראיון קבלה.
הסמכה
תעודה מטעם מכללת
UCS
בחסות איגוד הישראלי לשפים וקולינריה
ICCA
על סיום קורס ניהול עסקי מסעדנות
.
נושאי לימוד
- ניתוח ותכנון מסעדה
- מסעדות מסביב לעולם
- סיורים בשטח
- ניתוח תפריטים
- תברואה
- בישול ותזונה
- בישול דיאטני
- מזון מהיר
- מחשוב המסעדה
- פרסום ושווק
- הגשה, אירוח ושרות
- תכנון מטבחים ומסעדות
- ניהול ובקרה תקציבית
- משפט ומסעדנות
- ניהול משאבי אנוש
- סדנת ניהול
- סדנת צילום מזון
- תורת היין
- מסעדנות ומדיה
- סיור ביקב
- תכנון ארכיטקטוני
- תברואה
- בטיחות מזון
- כשרות