קורס נאמני תברואת מזון בפיקוח משרד הבריאות מקנה ידע וכלים פרקטיים לניהול מערכות תברואה ובטיחות מזון כגון: מטבחים, קייטרינג, מפעלי מזון, מערכי הגשת מזון ורשתות מזון.
הקורס כולל מבחן הסמכה של משרד הבריאות.
מקום הלימודים
תל אביב
.
מתכונת הקורס
4 מפגשים
,
בין השעות: 08:30-16:30
.
קהל היעד
נאמני איכות, מבקרי איכות, משגיחי כשרות, מנהלי מערכות הזנה, אנשי תחזוקה וקירור, חברות קייטרינג, מלונות, מסעדות, רשתות מזון, תברואנים ומדבירים.
הסמכה
תעודה מטעם מכון התקנים הישראלי.
נושאי הלימוד
- מבוא + הרעלת מזון
- יסודות אלמנטריים בבקטריולוגיה של מזון
- טיפול במזון מהספק עד לסועד
- היגיינה אישית ותחזוקת מבנים