תוכנית לימודים עדכנית להקניית כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות ובטכנולוגיה המתקדמת. הסילבוס ייחודי וכולל תכנים בהתאם לדרישות הגבוהות המקובלות בחו"ל. הקורס משלב לימודים עיוניים ומעשיים תוך התנסות תעסוקתית במיטב הקונדיטוריות המובילות בארץ ובחו"ל. התעודה המוענקת בסיומו בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל, ארה"ב ואירופה ומוכרת לצרכי עבודה בכל מקום בעולם.
מקום הלימודיםקריית אתא
מתכונת הקורסתשעה חודשים בימי שלישי בשעות 18:00-22:00. בין המרצים: לירן גרודה, שחר דבח ואביעד פרומן
קהל היעדכל אוהבי האפייה המעוניינים לרכוש מקצוע מבוקש
תנאי קבלהאנגלית בסיסית, ראיון קבלה
הסמכהתעודה מטעם המכללה ומטעם התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל
נושאי הלימוד- מבוא לעולם הקונדיטוריה
- ציפוייים גלזורות וחומרי קשירה
- שילוב טעמים
- סוכרים ומלחים
- ביצים וסוגי מרנגים
- שמנים ושומנים
- מטבח מולקולארי
- בצקים
- שוקולד
- לחמים ומחמצות
- ניפוח סוכר
- קונפיסרי
- גלידות