תוכנית לימודים עשירה ומגוונת לרכישת מיומנויות מקצועיות בתחום הבישול הקלאסי, לצד כללי בישול נכון ומיצוי מקסימלי של חומרי הגלם. מטרת הלימודים היא להקנות יכולות מקצועיות בענף, לטפח את כלי אומנות הבישול, ולהכשיר עיונית ומעשית טבחים לבתי מלון , מסעדות, בתי הארחה, אולמות אירועים וחברות קייטרינג. מקום הלימודיםטבריה
מתכונת הקורס389 ש"ל עיוני ומעשי, 69 מפגשים במשך 8 חודשים, פעמיים בשבוע בשעות 21:00-16:00, כולל סדנאות שפים אורחים. בנוסף – סטאז' חובה 160 ש' במטבחי מלונות, מסעדות ואולמות אירועים קהל היעדכל מי שעוסק בתחום ולא עבר הכשרה מקצועית בעבר, המועוניינים לעבור הסבה מקצועית לתחום יצירתי , מעניין וטעים, וכל מי שמעוניין להרחיב תחביב למקצוע תנאי קבלהראיון אישי, ידיעת השפה העברית הסמכהבעלי שלוש שנים ניסיון מוכח במקצוע יוכלו לגשת למבחני סוג 1 באומנות הבישול מטעם משרד הכלכלה נושאי הלימוד- מבוא לעולם הגסטרונומיה- תברואת מטבחים- תזונה- כשרות- מנות עיקריות: בקר, בעלי כנף ודגים- מנות ראשונות וביניים- שיטות בישול והכנת מזון- מרקים ורטבים- תורת החומרים- צורות חיתוך- ציוד ומכשור- תוספות: אורז,פסטה ותפו"א- מטבח קר- קונדיטאות, אפיית לחם
הסילבוס של יסודות אומנות הבישול והטבחות טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!