אתר קורסים / בישול, אפייה, ברמנים ויין / קורס בישול / יסודות אומנות הבישול והטבחות

יסודות אומנות הבישול והטבחות

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

תמונה באתר קורסים
תוכנית לימודים עשירה ומגוונת לרכישת מיומנויות מקצועיות בתחום הבישול הקלאסי, לצד כללי בישול נכון ומיצוי מקסימלי של חומרי הגלם. מטרת הלימודים היא להקנות יכולות מקצועיות בענף, לטפח את כלי אומנות הבישול, ולהכשיר עיונית ומעשית טבחים לבתי מלון , מסעדות, בתי הארחה, אולמות אירועים וחברות קייטרינג.
 
מקום הלימודים
טבריה
 
מתכונת הקורס
389 ש"ל עיוני ומעשי, 69 מפגשים במשך 8 חודשים, פעמיים בשבוע בשעות 21:00-16:00, כולל סדנאות שפים אורחים. בנוסף – סטאז' חובה 160 ש' במטבחי מלונות, מסעדות ואולמות אירועים
 
קהל היעד
כל מי שעוסק בתחום ולא עבר הכשרה מקצועית בעבר, המועוניינים לעבור הסבה מקצועית לתחום יצירתי , מעניין וטעים, וכל מי שמעוניין להרחיב תחביב למקצוע
 
תנאי קבלה
ראיון אישי, ידיעת השפה העברית
 
הסמכה
בעלי שלוש שנים ניסיון מוכח במקצוע  יוכלו לגשת למבחני סוג 1 באומנות הבישול מטעם משרד הכלכלה
 
נושאי הלימוד
- מבוא לעולם הגסטרונומיה
- תברואת מטבחים
- תזונה
- כשרות
- מנות עיקריות: בקר, בעלי כנף ודגים
- מנות ראשונות וביניים
- שיטות בישול והכנת מזון
- מרקים ורטבים
- תורת החומרים
- צורות חיתוך
- ציוד ומכשור
- תוספות: אורז,פסטה ותפו"א
- מטבח קר
- קונדיטאות, אפיית לחם

יסודות בישול וטבחות רימונים אתר קורסים

תמונה באתר קורסים
  • סניף טבריה

הסילבוס של יסודות אומנות הבישול והטבחות טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!