מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

טטט
עוד ועוד ארגונים בתחומי המזון והחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון על פי עקרונות ה-HACCP. זוהי שיטה המבוססת על עבודת צוות מקצועית; ככל שהצוות מיומן יותר בה, כך גדל הסיכוי להצלחת הטמעת התקן בצורה טובה בארגון. קורס מקיף זה מכשיר ראשי צוותיHACCPלהובלת תהליכים אלו, הקניית מיומנויות לניהולם בארגונים בענפי המזון והמשקאות, הסעדה, בתי אריזה ותעשיית האריזות.
 
מקום הלימודים
תל אביב או פנים-ארגוני אצל הלקוח.
 
מתכונת הקורס
2 מפגשים בשעות 08:30-16:30. 
 
קהל היעד
מועמדים לתפקיד ראש צוותHACCPוראשי צוות מכהנים, יועצים בתחום מערכות ניהול בטיחות מזון המשמשים ראשי צוותHACCPבארגונים, עובדים במפעלי מזון
 
הסמכה
תעודת ראש צוותHACCP

נושאי הלימוד
- הכרת דרישות התברואה על פי הקודקס אלימנטריוס של ארגון הבריאות העולמי
- חמשת הצעדים המקדימים ל-HACCPשבעת העקרונות על פי הקודקס
- אימות ותיקוף
- שיטות לביצוע הערכת סיכונים
- הקמת מערכת ניהול בטיחות מזון
- מיומנויות ניהול צוותHACCPעל פי דרישות בינלאומיות
הכשרת ראשי צוות HACCP
טטט
  • סניף תל-אביב
  • סניף פנים ארגוני אצל הלקוח

הסילבוס של הכשרת ראשי צוות HACCP טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!