עוד ועוד ארגונים בתחומי המזון והחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון על פי עקרונות ה-
HACCP. זוהי שיטה המבוססת על עבודת צוות מקצועית; ככל שהצוות מיומן יותר בה, כך גדל הסיכוי להצלחת הטמעת התקן בצורה טובה בארגון. קורס מקיף זה מכשיר ראשי צוותי
HACCPלהובלת תהליכים אלו, הקניית מיומנויות לניהולם בארגונים בענפי המזון והמשקאות, הסעדה, בתי אריזה ותעשיית האריזות.
מקום הלימודיםתל אביב או פנים-ארגוני אצל הלקוח.
מתכונת הקורס2 מפגשים בשעות 08:30-16:30.
קהל היעדמועמדים לתפקיד ראש צוות
HACCPוראשי צוות מכהנים, יועצים בתחום מערכות ניהול בטיחות מזון המשמשים ראשי צוות
HACCPבארגונים, עובדים במפעלי מזון
הסמכהתעודת ראש צוות
HACCP.
נושאי הלימוד- הכרת דרישות התברואה על פי הקודקס אלימנטריוס של ארגון הבריאות העולמי
- חמשת הצעדים המקדימים ל-
HACCPשבעת העקרונות על פי הקודקס
- אימות ותיקוף
- שיטות לביצוע הערכת סיכונים
- הקמת מערכת ניהול בטיחות מזון
- מיומנויות ניהול צוות
HACCPעל פי דרישות בינלאומיות