מטבחים מוסדיים אינם דומים בדבר למטבחים הפרטיים שלנו בבית, ולכן על מנת לנהל באופן יעיל מטבח מסוג זה יש לרכוש את הכלים המתאימים לכך. קורס זה יעניק לכם ידע וכלים לניהול מטבח מוסדי, בקנה מידה קטן או גדול. הקורס יתמקד גם בתחום הכלכלי וגם בהנעת עובדים, הכרת השוק, הטכניקות והחידושים הקיימים בו והשתלבות נכונה ומהירה בשוק העבודה, תוך ניצול מרבי של הידע העומד לרשותכם
.
מקום הלימודים
תל אביב.
קהל היעד
הקורס מיועד למנהלי מערכות הזנה, קבלני מזון, אקונומים, מנהלי מטבח, טבחים, שפים, מנהלי חברות קייטרינג ושירותי הסעדה או מפריטים של שירותים אלה
.
הסמכה
תעודת
“
ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה
”
מטעם מכללת מישלב
.
נושאי הלימוד
·
מהות המטבח המוסדי
·
מטבח מוסדי מול מטבחים אחרים
·
מגמות חדשניות במטבח המוסדי
·
תכנון מטבח מוסדי, מבנה, ציוד וכלים
·
אחזקת ציוד
·
תכנון תפריט
·
סוגי תפריט - תפריט חודשי
·
שיטות בישול קלאסית ומודרניות
·
פחת מזון
·
כח אדם נדרש
·
תמחור התפריט
·
מדידת עבודה
·
ניהול רכש
·
ניהול פיננסי
·
ניהול המלאי ובקרת מזון
·
ניהול החשבונות
·
פיתוח עסקי מזון
·
דיני עבודה
·
דיני עסקים
·
יזמות עסקית
·
דיני חוזים
·
חוקים ותקנות משרד הבריאות
·
תברואת מזון
·
בקרת איכות
·
שימורי מזון
·
סוגי שירות
·
טיפול בתלונות
·
תזונה