קונדיטאות היא הדובדבן שבקצפת בענף הקולינארי. העוסקים במקצוע נדרשים לרגישות אסתטית ויכולת אמנותית לעיצוב המוצר ומתבטאת בציור, קישוט, גרפיקה ופיסול. העבודה בתחום כוללת הכנת דברי מאפה, לחמים, עוגות, קינוחים, רטבים וציפויים, קישוטים ושילוב אלמנטים יצירתיים מקוריים לפני ההגשה על-פי דרישות האירוע, המזמין, האורחים והסטנדרטים הבינלאומיים של איכות ומצוינות. התכנית כוללת השכלה עיונית ועבודה מעשית כדי לתת את כל הידע וההתנסות לקראת השתלבות חלקה בשוק העבודה, ותפקוד מקצועי יעיל בבתי מלון ובענפי אירוח נוספים על פי תקנים בינלאומיים. מקצועות העזר הנלמדים בקורס כגון: תזונה, תורת האירוח, ציור, פיסול וחשבון מקצועי מקנים התמצאות בהיבטים המשלימים של המקצוע והתפקיד. שלב ההתמחות מוקדש לעבודה יצרנית בקונדיטוריה, ומתבצע בסביבת עבודה אמיתית כמו בתי מלון וקונדיטוריות.
מקום הלימודים
אילת
מתכונת הקורס
11 חודשים הכוללים התמחות מעשית ומתקיימים בשני שלבים: חודש ראשון 5 ימי לימודים בשבוע בשעות 08:00-15:00, ושלב ב'- 3 ימי לימודים בשבוע ו- 3 ימי עבודה במלונות וקונדיטוריות
קהל היעד
הלימודים מוכרים לתשלום על חשבון פיקדון חיילים משוחררים
תנאי קבלה
10 שנות לימוד, שליטה בעברית ואנגלית ברמה בסיסית, מבחן מיון, ועדת קבלה
הסמכה
תעודת מקצוע סוג 01 בקונדיטאות של משרד הכלכלה, הקורס בסבסוד ובפיקוח משרד התמ"ת. תעודת גמר של ביה"ס למלונאות ותיירות, אוניברסיטת בן-גוריון באילת
נושאי הלימוד
- סדנאות קונדיטאות עיוני ומעשי
- תזונה,
- יזמות עסקית
- חיי עבודה
- צרפתית
הסילבוס של קונדיטאות - אומנות האפייה טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!