הכשרה כקונדיטורים בעלי ידע מקצועי המאפשר להם להשתלב בשוק באופן עצמאי בחנויות ועסקי קונדיטוריה, לעבוד באופן עצמאי כעסקים זעירים, או להשתלב בעבודה בבתי מלון ובמקומות אירוח שונים. בסיום הקורס ייערך טקס סיום חגיגי עם עוגות, מאפים וקינוחים לצד שולחנות מסודרים במתכונת אירוח.
מקום הלימודים
נצרת
מתכונת הקורס
80 ש"ל, 2 פגישות שבועיות בנות 3 ש"ל במסלולי בוקר או ערב
הסמכה
תעודת גמר מטעם מכללת און ליין
נושאי הלימוד
- סוגי בצק, שמרים, עלים, פריך, בחוש, רבוך, טורטים.
- קינוחים חמים וקרים - סחלב, גלידה , גיל , בוואריה , מוס
- בורקס עם גבינה , בורקס ממולא בשר
- בייגלה – עגול, ערבי
- הפטיפורים - קינוחים קטנים: כדורי שוקולד, רול, פטיפור פירות
- עוגות בית - שילוב טעמים: ריבת חלב, שוקולד, נס קפה
- רולדות - עם קרם, תמרים, במילוי שוקולד.
- עוגיות פאי - תפוחים, לימון, אגוזים, פקאן
- עוגיות קרות - עוגת גלידה, עוגת גבינה, עוגת פירורים, עוגת מוס
- קישוטי עוגות - פיסול בבצק סוכר ובמרציפן, זילוף.
- מאפינס - בחמאת בוטנים, שקדים, זיתים
- טארט - קוקוס, דבש
- קרואסונים - פיסטוק, בניחוח קינמון, שוקולד
- לחמניות - בסיסיות, גבינה, חמאה
- מאפים - גלילת פטריות וגבינה, מאפה שוקולד על הבוקר, מאפה תרד
- בסקוטים - קפה, שוקולד, לימוני.
- בראוניז - אישיים מצופים שוקולד לבן, בניחוח קפה.
- מאפה פיצה - פיצה פטריות ופרמג'ן, מרגריטה
- פשטידות - בצל ופטריות, בטטות וגבינות.
הסילבוס של קונדיטאות ומאפים טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!