אתר קורסים / קורסים בניהול / ניהול עסקי מזון / ניהול עסקי מזון באזור השרון

לפניכם מגוון קורסים בתחום ניהול עסקי מזון באזור השרון אנו מקווים שבין העמודים הבאים תוכלו למצוא מסלולי לימוד שיתאימו בדיוק לצרכים ולתחומי העניין שרציתם.

אזור השרון מתפתח מאוד בשנים האחרונות. פרוייקטים גדולים של הפשרת קרקעות חקלאיות לבנייה הגדילו מאוד את כמות התושבים בערים ומתוקף כך גם את הצרכים של אותם תושבים לשירותי חינוך, השכלה ולימודי תעודה. בנוסף גם מקומות עבודה רבים נפתחו באזור השרון ואפשרויות תעסוקה לאנשי מקצוע גדלו ועכשיו זה זמן מתאים ללמוד ניהול עסקי מזון ולהתחיל בקריירה.
באזור השרון נכללים ישובים וערים כמו רעננה, מדרשת רופין, נתניה, פתח-תקווה, בית ברל ומכללות רבות שביניהן

    השתדלנו לאסוף עבורכם את מיטב תכניות הלימודים, ואנחנו מקווים שהצלחנו בכך, אך אם בכל אופן לא מצאתם בדיוק את ניהול עסקי מזון באזור השרון, אנו מזמינים אתכם להתקשר ליועצות הלימודים המיומנות שלנו, שינסו לאתר עבורכם עוד הזדמנויות אטרקטיביות שיתאימו לצרכיכם.

    קרא עוד על ניהול עסקי מזון באזור השרון

    נמצאו 14 קורסים

    עובד בריאות הסביבה (תברואן)


    מרכז השתלמויות רופין
    על פי חוק רישוי עסקים מחויבות הרשויות המקומיות לאכוף תנאי תברואה נאותים על בתי העסק שבתחומן כגון: מסעדות, בתי קפה, מזנונים, מרכולים, מספרות, מכוני יופי ועוד. כחלק מפיקוח זה, על
    קורסים באזור השרון

    הכשרת ראשי צוות HACCP


    המכללה - מכון התקנים הישראלי
    עוד ועוד ארגונים בתחומי המזון והחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון על פי עקרונות ה-HACCP. זוהי שיטה המבוססת על עבודת צוות מקצועית; ככל שהצוות מיומן יותר בה, כך גדל
    קורסים באזור השרון

    היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים


    מכללת מישלב
    הקניית ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, והשלכותיה על בריאות ובטיחות המזון ובריאות הסועד כאחד, ידע לגילוי מהיר ומהמן של מזון מקולקל ומזוייף שיטות חדשות ודרכי פעולה ומניעה, והכשרה מקצועית בנושאי
    תל-אביב

    ניהול עסקי מסעדנות


    Urban Culinary School
    קורס ניהול עסקי מסעדנות של Urban Culinary School נועד להכשיר מנהלים בענפי המלונאות, הקייטרינג ומסעדנות. ניהול עסק בכלל ובתחום הקולינריה בפרט מחייב ידע והכשרה במגוון רחב של תחומים החל מידע
    חיפה

    יזמות להקמת בר


    YZM בית הספר ליזמות עסקית
    תחום הברים והמשקאות בארץ הוא מאתגר ביותר, הן בגלל אופי הפעילות העסקית והן בשל ההשקעות הנדרשות בהקמת עסק. הברים פונה לאוכלוסיה בטווח גילאים מגוון, החל בנוער ועד לאוכלוסיה מבוגרת, תלוי
    רמת גן

    נאמני תברואת מזון


    המכללה - מכון התקנים הישראלי
    קורס נאמני תברואת מזון בפיקוח משרד הבריאות מקנה ידע וכלים פרקטיים לניהול מערכות תברואה ובטיחות מזון כגון: מטבחים, קייטרינג, מפעלי מזון, מערכי הגשת מזון ורשתות מזון. הקורס כולל מבחן הסמכה
    תל-אביב

    ניהול מזון, משקאות ומסעדות


    רימונים
    תוכנית התמחות במעמיקה ובהיבט מקצועי רחב במסעדנות, המשקאות ואומנות הבישול. מסלול זה מעניק ידע רחב בתחומים קולינאריים מגוונים מחד, תוך התמחות בעולם המסעדנות, ביקורת המזון והמשקאות, ניהול בארים, תורת היינות
    טבריה

    נאמני תברואת מזון


    אורלי בסביבה
    מטבחים מוסדיים העוסקים בבישול כמות גדולה של מזון, מועדים לפורענות הרבה יותר מהמטבח הפרטי שלנו בבית. קורס זה יעניק לכם ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון וההשלכות שיש לכך על בטיחות
    בנימינה-גבעת עדה

    נאמני תברואה ובטיחות מזון


    רימונים
    קורס בפיקוח משרד הבריאות שמטרתו הקניית ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, וההשלכות על בריאות ובטיחות האוכל ובריאות הסועדים והאורחים. הלימודים מקנים ידע חיוני למניעת הרעלות מזון ולגילוי מהיר של אוכל
    טבריה

    קורס קצבים


    מכללת מישלב
    בני אדם אוכלים בשר מקדמת דנא, והביקוש לקצבים הולך וגדל עם הגידול באוכלוסייה. קורס זה יכשיר אתכם לעבוד כקצבים מומחים, ויעניק לכם כלים וטכניקות בתחום זה, כך שתהפכו למומחים מקצועיים
    תל-אביב

    יזמות להקמת בתי קפה וקונדיטוריה


    YZM בית הספר ליזמות עסקית
    בתי קפה וקונדיטוריות בארץ הם תחום פעילות תוסס, אך גם מורכב. קורס זה נועד להעניק ליזמים מגוון כלים רחב להקמת יזמות מצליחה בענף. המסלול פרקטי ויישומי, וכולל את ההיבטים התפעוליים
    רמת גן

    ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה


    מכללת מישלב
    מטבחים מוסדיים אינם דומים בדבר למטבחים הפרטיים שלנו בבית, ולכן על מנת לנהל באופן יעיל מטבח מסוג זה יש לרכוש את הכלים המתאימים לכך. קורס זה יעניק לכם ידע וכלים
    תל-אביב

    אומנות הקולינריה המקצועית


    Urban Culinary School
    התוכנית הקולינרית המקצועית של Urban Culinary School  יוצרת את השפים של המחר. מסלול הלימודים לוקח את הסטודנטים בצעדים בטוחים החל ממיומנויות סכין בסיסיות עד למקום מקצועי וגבוה אשר הופך אותם
    חיפה

    יום עיון לת"י 22000 ISO מערכות ניהול בטיחות מזון


    המכללה - מכון התקנים הישראלי
    ייצור מזון טומן בחובו סיכונים בריאותיים, ועל היצרן לעשות ככל יכולתו על מנת להפחיתם למינימום. מערכתISO 22000   מסייעת לארגונים העוסקים במזון להתמודד הסיכונים הקשורים לניהול מערכת בטיחות מזון.  יישומה של
    תל-אביב
    Personal Service

    אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

    עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

    שלח פניה

    מאמרים

    הנחיית קבוצות – להנחות את הלב

    האדם הוא ייצור חברותי וכבר בתקופה הפרה-היסטורית, התקבצו בני האדם בקבוצות. לחיים בקבוצה היו יתרונות רבים, קל יותר להגן

    ללמוד כדי להצליח: קורס יזמות עסקית

    קורס יזמות עסקית הפך בשנים האחרונות לנפוץ יותר ויותר הן במסגרות המבקשות ללמד יזמות עסקית, הן במסגרות ממשלתיות ששואפות

    מתעניין בלימודים?
    הדרך הקלה לאיתור קורס

    לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

    אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
    חזרו אלי

    מסננים בתחום ניהול עסקי מזון באזור השרון