אתר קורסים / קורסים בניהול / ניהול עסקי מזון / ניהול עסקי מזון בצפון

לפניכם מגוון קורסים בתחום ניהול עסקי מזון בצפון אנו מקווים שבין העמודים הבאים תוכלו למצוא מסלולי לימוד שיתאימו בדיוק לצרכים ולתחומי העניין שרציתם.

בארצנו הקטנה כשאומרים אזור הצפון מתכוונים לכל היישובים מחדרה וצפונה עד הגבול. לכן אזור הצפון הינו אזור רחב שזמני הנסיעה וההגעה ממקום למקום בו יכולים להגיע לשעתיים ואף יותר. לצורך כך אנחנו מספקים באתר מידע לכל אזור הצפון וגם חילקנו את אזור הצפון לאזורי משנה: אזור חיפה והסביבה ואזור העמקים. בכל זאת סביר להניח שאם חיפשתם ניהול עסקי מזון בצפון אתם תושבי הצפון ואתם מחפשים לימודים הקרובים לאזור מגוריכם. זה בפרוש פרמטר חכם. אך אל תתפשרו, בדקו אפשרויות של ניהול עסקי מזון בכל הארץ - בדקו את מוסד הלימודים, את תנאי הקבלה, מי המורים המלמדים ומה יתרונות המסלול בכל מכללה כדי שכשתקחו החלטה תדעו שזו היתה ההחלטה הנכונה ביותר עבורכם.
באזור הצפון נכללים ישובים וערים כמו נהריה, טבריה, עכו, כנרת, כרמיאל ומכללות רבות שביניהן

  • מעוף שנמצאת בפל ים 2 חיפה 33095 - סניף חיפה
  • רימונים שנמצאת בת.ד. 22 טבריה 14100 - סניף טבריה
השתדלנו לאסוף עבורכם את מיטב תכניות הלימודים, ואנחנו מקווים שהצלחנו בכך, אך אם בכל אופן לא מצאתם בדיוק את ניהול עסקי מזון באזור הצפון, אנו מזמינים אתכם להתקשר ליועצות הלימודים המיומנות שלנו, שינסו לאתר עבורכם עוד הזדמנויות אטרקטיביות שיתאימו לצרכיכם.

קרא עוד על ניהול עסקי מזון בצפון

נמצאו 14 קורסים

ניהול מזון, משקאות ומסעדות


רימונים
תוכנית התמחות במעמיקה ובהיבט מקצועי רחב במסעדנות, המשקאות ואומנות הבישול. מסלול זה מעניק ידע רחב בתחומים קולינאריים מגוונים מחד, תוך התמחות בעולם המסעדנות, ביקורת המזון והמשקאות, ניהול בארים, תורת היינות
קורסים בצפון

ניהול עסקי מסעדנות


Urban Culinary School
קורס ניהול עסקי מסעדנות של Urban Culinary School נועד להכשיר מנהלים בענפי המלונאות, הקייטרינג ומסעדנות. ניהול עסק בכלל ובתחום הקולינריה בפרט מחייב ידע והכשרה במגוון רחב של תחומים החל מידע
קורסים בצפון

נאמני תברואת מזון


אורלי בסביבה
מטבחים מוסדיים העוסקים בבישול כמות גדולה של מזון, מועדים לפורענות הרבה יותר מהמטבח הפרטי שלנו בבית. קורס זה יעניק לכם ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון וההשלכות שיש לכך על בטיחות
קורסים בצפון

נאמני תברואה ובטיחות מזון


רימונים
קורס בפיקוח משרד הבריאות שמטרתו הקניית ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, וההשלכות על בריאות ובטיחות האוכל ובריאות הסועדים והאורחים. הלימודים מקנים ידע חיוני למניעת הרעלות מזון ולגילוי מהיר של אוכל
קורסים בצפון

אומנות הקולינריה המקצועית


Urban Culinary School
התוכנית הקולינרית המקצועית של Urban Culinary School  יוצרת את השפים של המחר. מסלול הלימודים לוקח את הסטודנטים בצעדים בטוחים החל ממיומנויות סכין בסיסיות עד למקום מקצועי וגבוה אשר הופך אותם
קורסים בצפון

הכשרת ראשי צוות HACCP


המכללה - מכון התקנים הישראלי
עוד ועוד ארגונים בתחומי המזון והחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון על פי עקרונות ה-HACCP. זוהי שיטה המבוססת על עבודת צוות מקצועית; ככל שהצוות מיומן יותר בה, כך גדל
קורסים בצפון

עובד בריאות הסביבה (תברואן)


מרכז השתלמויות רופין
על פי חוק רישוי עסקים מחויבות הרשויות המקומיות לאכוף תנאי תברואה נאותים על בתי העסק שבתחומן כגון: מסעדות, בתי קפה, מזנונים, מרכולים, מספרות, מכוני יופי ועוד. כחלק מפיקוח זה, על
מדרשת רופין - עמק חפר

ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה


מכללת מישלב
מטבחים מוסדיים אינם דומים בדבר למטבחים הפרטיים שלנו בבית, ולכן על מנת לנהל באופן יעיל מטבח מסוג זה יש לרכוש את הכלים המתאימים לכך. קורס זה יעניק לכם ידע וכלים
תל-אביב

נאמני תברואת מזון


המכללה - מכון התקנים הישראלי
קורס נאמני תברואת מזון בפיקוח משרד הבריאות מקנה ידע וכלים פרקטיים לניהול מערכות תברואה ובטיחות מזון כגון: מטבחים, קייטרינג, מפעלי מזון, מערכי הגשת מזון ורשתות מזון. הקורס כולל מבחן הסמכה
תל-אביב

יזמות להקמת בתי קפה וקונדיטוריה


YZM בית הספר ליזמות עסקית
בתי קפה וקונדיטוריות בארץ הם תחום פעילות תוסס, אך גם מורכב. קורס זה נועד להעניק ליזמים מגוון כלים רחב להקמת יזמות מצליחה בענף. המסלול פרקטי ויישומי, וכולל את ההיבטים התפעוליים
רמת גן

קורס קצבים


מכללת מישלב
בני אדם אוכלים בשר מקדמת דנא, והביקוש לקצבים הולך וגדל עם הגידול באוכלוסייה. קורס זה יכשיר אתכם לעבוד כקצבים מומחים, ויעניק לכם כלים וטכניקות בתחום זה, כך שתהפכו למומחים מקצועיים
תל-אביב

היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים


מכללת מישלב
הקניית ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, והשלכותיה על בריאות ובטיחות המזון ובריאות הסועד כאחד, ידע לגילוי מהיר ומהמן של מזון מקולקל ומזוייף שיטות חדשות ודרכי פעולה ומניעה, והכשרה מקצועית בנושאי
תל-אביב

יזמות להקמת בר


YZM בית הספר ליזמות עסקית
תחום הברים והמשקאות בארץ הוא מאתגר ביותר, הן בגלל אופי הפעילות העסקית והן בשל ההשקעות הנדרשות בהקמת עסק. הברים פונה לאוכלוסיה בטווח גילאים מגוון, החל בנוער ועד לאוכלוסיה מבוגרת, תלוי
רמת גן

יום עיון לת"י 22000 ISO מערכות ניהול בטיחות מזון


המכללה - מכון התקנים הישראלי
ייצור מזון טומן בחובו סיכונים בריאותיים, ועל היצרן לעשות ככל יכולתו על מנת להפחיתם למינימום. מערכתISO 22000   מסייעת לארגונים העוסקים במזון להתמודד הסיכונים הקשורים לניהול מערכת בטיחות מזון.  יישומה של
תל-אביב
Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מאמרים

הנחיית קבוצות – להנחות את הלב

האדם הוא ייצור חברותי וכבר בתקופה הפרה-היסטורית, התקבצו בני האדם בקבוצות. לחיים בקבוצה היו יתרונות רבים, קל יותר להגן

ללמוד כדי להצליח: קורס יזמות עסקית

קורס יזמות עסקית הפך בשנים האחרונות לנפוץ יותר ויותר הן במסגרות המבקשות ללמד יזמות עסקית, הן במסגרות ממשלתיות ששואפות

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי

מסננים בתחום ניהול עסקי מזון בצפון